En de winnaar is………

Zou het geholpen helpen?

Wat is er nu leuker dan finalist zijn van de ZZP-er van het jaar en te eindigen bij de laatste 25 terwijl meer dan 10.000 zzp-ers mee gedaan hebben. Ik vind het nog al wat!

En ja, er is iets zeker leuker! Het feit dat ik zoveel mooie reviews heb gekregen van jullie. Hartverwarmend!! Ik voel me hierdoor zeer erkend door jou. 

Toch is er nog iets leuker en dát is mijn werk wat ik nog steeds vol Passie doe dankzij jou. Al 10 jaar lang ren ik me uit de naad om telkens weer mooie opdrachten te genereren. Soms gaat het vanzelf en meestal is dit een behoorlijke klus. En ik weet waar ik het voor doe want ik geloof in groeien en ontwikkelen zowel op individueel als op teamniveau.

Ik ga er vanuit dat ik dit nog lang mag blijven doen en dat ik kan blijven bouwen op jouw steun hierin. Want ook jij blijft me prikkelen en zet me telkens weer in beweging met nieuwe hulpvragen. Het houdt me scherp, zorgvuldig en innoverend. Dank je wel daarvoor.

Ik hoop snel van je te mogen horen waarmee ik je dit keer kan ondersteunen en waarin je mij gaat uitdagen. Bel me gerust voor het KDC sparring moment. Ik ga het graag met jou of je team aan. Dank je wel!

 Warme lente groet,

Nancy Verstegen

Nancy website

Reacties

Plaats een bericht