Met Passie Stopt!

Ik daag je uit.

Ik heb het je dit jaar al vaker verteld, Met Passie is 10 geworden! We kijken terug op 10 jaar vol Passie, plezier, grote en pittige uitdagingen en mooie ontwikkelingen, zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak met hele mooie en fijne relaties en ambassadeurs.

Ik kan dan ook met trots zeggen dat Met Passie zeer volwassen is geworden en dat we uit ons jasje zijn gegroeid. En dan zit er maar één ding op en dat is:vernieuwen en veranderen! Want ook wij hebben de beweging naar de toekomst te maken.

Dus, dat hebben we dan ook gedaan, want Met Passie stopt.

Nouja, niet helemaal, we gaan natuurlijk wel door! Want het is zonde om al onze talenten, ervaringen en kwaliteiten te laten liggen. Daar zijn wij tenslotte groot mee geworden. We gaan zeker verder met dezelfde diensten en méér. Meer aanbod, fijne partners en bovenal, onze naam gaat veranderen.

Nu verklap ik je nog niet wat deze gaat worden. Misschien wel leuk om jullie uit te dagen welke naam beter past dan Met Passie. In de afgelopen nieuwsberichten heb ik wel een en ander verklapt tussen neus en lippen door. Ik ben dan ook erg benieuwd waar je mee gaat komen. En voor degene die het raadt staat er een mooie prijs te wachten. Dus ik daag je uit!

Ik weet het!

Keep you posted..

Nancy Verstegen

10 jaar Met Passie

Nancy_Polaroid_3

Reacties

Plaats een bericht